Nieuws jeugd

Voorbereiding Jeugd 2019-2020

 

 STARTDATA Trainingen,  tornooikalender, ...

 

Lees meer...

VOEDING EN SPORT

 Een evenwichtige voeding hoort bij een sportieve leefwijze . Een juiste keuze van

voedingsproducten, de hoeveelheid en het juiste tijdstip kunnen een belangrijke invloed hebben op het prestatievermogen.

Enkele tips:

 

Lees meer...

ETHIEK IN HET VOETBAL

 

 

 Wie heeft zich op een voetbalveld al eens niet geërgerd aan een onfrisse tackle, een ordinaire scheldpartij of onverbloemd racisme? We vinden allemaal dat dit niet kan, maar weten niet altijd zo goed hoe we moeten reageren. 

 

 De Voetbalfederatie Vlaanderen wil samen met de Vlaamse overheid de ethische inslag in de sport mee bewaken. Want we willen allemaal dat sport geleid wordt door principes als fair play, respect en gelijke kansen. We staan allemaal achter de bescherming van jonge sporters en een dopingvrije sport. We geloven allemaal dat prestatiedruk het plezier niet in de weg mag staan. Iedereen die betrokken is bij het voetbal kan zijn steentje bijdragen, vanuit zijn of haar rol als sporter, trainer, begeleider, scheidsrechter, bestuurslid, supporter, ouder van een jeugdspeler, sponsor, journalist enzovoort.

Ethisch Verantwoord Sporten is dan ook een collectieve verantwoordelijkheid van de hele maatschappij.

De Voetbalfederatie Vlaanderen zal zich in eerste instantie richten op ‘de rechten van het kind' en dit in combinatie met de toepassing van de Panathlonverklaring.

Ook onze club ondertekende enkele jaren geleden het Panathloncharter.

 

 

TRAINERS 2019-2020

 

Hieronder onze trainers voor het nieuwe seizoen.

 

Lees meer...

Komende matchen

Hier vind je alle matchen
van komende week!

Klik hier

Komende activiteiten